Welkom

 

Bedankt aan iedereen die hun bezorgdheid naar ons toe hebben uitgesproken in de periode zonder activiteit .

 

We verzorgen momenteel in zeer beperkte mate table d’hotes, het ontbijt vindt plaats met gepaste afstand tussen de tafels.

 

Onze prijzen voor de overnachtingen hebben wij voor het jaar 2021 niet verhoogd, uit dank voor de financiële ondersteuning voor bedrijven.

 

Welkom bij Maison d’Hôtes Lan Caradec. Het prachtige huis ligt aan de rand van het plaatsje Lézardrieux, in de streek Côte d’Armor, in het mooie Bretagne. Fulbert, Ariadne en hun zoontje Mael ontvangen u graag in hun huis en staan voor u klaar om een onvergetelijk verblijf te verzorgen. Het uitzicht vanaf het huis en balkon, de heerlijke tuin, het pad door het eigen stukje bos naar de zee-inham en de boerderijdieren zullen hen daarbij helpen.

Voor het huis loopt de bekende GR34, die u een wandeling belooft door de velden, natuur, maar vooral langs de diverse kustlijnen.
Via ons privé-bospad komt u uit bij de Trieux; een zee-inham met grote verschillen in hoog en laag water, die mooie panorama’s opleveren. U kunt terecht op het strandje ‘Des Craclais’, waar George Brassens diverse liedjes heeft gecomponeerd in de jaren ’70.


Het huis

Gîte et maison d'hôte à Lézardrieux


De kamers

Gîte et maison d'hôte à Lézardrieux - Paimpol


Het vakantiehuisje

Gîte de vacances à Paimpol