Tuin en huis

Een karakteristiek herenhuis

Het huis

Maison d’Hôtes Lan Caradec is een karakteristiek herenhuis, gebouwd in meerdere etappes en tijden: 1728, 1888 en 1970. Er bevinden zich vier ruime gastenkamers op de 1e en 2e verdieping met elk een privé-badkamer.  Een vijfde gastenkamer met privé-badkamer bevindt zich op de begane grond, deze is ook geschikt voor mensen die niet in staat zijn de trap te nemen (beperkte mobiliteit, rolstoelgebruikers).

De ligging van het huis is aangenaam waardoor u tot rust kunt komen. Het eeuwenoude gebinte van het huis zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

 

Een huiselijke residence

Op de begane grond treft u een gezellig ingerichte salon aan, waar diverse tijdschriften en brochures uit de omgeving liggen. De grote schouw met open haard dateert van 1617. Daarnaast gelegen bevindt zich de ontbijtruimte. Zowel de salon- en de ontbijtruimte geven uitzicht op de rustige tuin en de Trieux. Het hele huis ademt een sfeer van charme, rust en cultuur uit. Alle schilderijen van diverse kunstenaars, met ieder hun eigen stijl en techniek, zijn te koop.

Het huis is gelegen op korte wandelafstand naar het bekende huis van de zanger George Brassens, de plezierhaven van Lézardrieux, het knusse centrum met zijn authentieke winkels en verfijnde restaurants.

Dicht bij de zee …

gardenDe tuin, vol met diverse bloemen- en plantensoorten, staat geheel tot uw beschikking. We bieden u verschillende zitmogelijkheden met uitzicht op de Trieux. Het privé-pad door het bos tot aan de Trieux (100m) en de rotsen als kustlijn, maken dat u zich omringd voelt door een stukje puur natuur met haar schoonheid.

Onze boerderijdieren, zoals kippen, cavia’s en een geit, begeven zich over het hele terrein en zijn kindvriendelijk. Daarnaast zorgen het speeltoestel, de tafeltennistafel en de ruimte ervoor dat de kinderen zich hier prima thuis kunnen voelen.